Tarieven & openingstijden

Openingstijden maandag t/m vrijdag van 7.00 uur – 18.30 uur.

Tarieven 2023
Het tarief voor kinderdagverblijf Kom aan boord is €9,92 per uur. Dit tarief is inclusief luiers, verzorgingsmiddelen en voeding (behalve flesvoeding en warme maaltijden). 

Vaste contractvorm
We hebben ervoor gekozen om binnen Kom aan boord één contractvorm van 51 weken per jaar aan te bieden. De week tussen kerst en nieuwjaarsdag is Kom aan Boord namelijk gesloten. 

Je neemt bij Kom aan boord een vast aantal opvangdagen af. Het totaalbedrag van 51 weken opvang wordt vervolgens verdeeld over 12 gelijke termijnen. Op deze manier heb je als ouder(s) een duidelijk en zorgeloos contract. 

  • Extra dagen: Het is, als de planning dit toestaat, mogelijk om naast je vaste dagen incidenteel extra opvang aan te vragen. Hiervoor wordt geen hoger tarief gehanteerd, maar ook gewoon €9,92 per uur gerekend. Deze extra kosten worden aan het eind van de maand apart gefactureerd.

Kinderopvangtoeslag
Het bedrag van €9,92 is een bruto-tarief. De kosten voor kinderopvang zijn niet voor iedereen hetzelfde, maar hangen af van je persoonlijke situatie. Als je werkt of studeert, kun je recht hebben op kinderopvangtoeslag. 

Hieronder kunt u aan de hand van het aantal opvangdagen, inzien hoeveel uren u per maand bij ons afneemt. Deze gegevens kunt u gebruiken om hier een proefberekening te maken van de kinderopvangtoeslag voor uw persoonlijke situatie. Hierdoor kunt u uitrekenen wat uw netto-kosten per maand zullen zijn. Mocht u hier vragen over hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.