Recensies

Top kinderdagverblijf waar je je kinderen graag achterlaat omdat je er op kunt vertrouwen dat ze het er goed hebben. Zeer leuke, kundige leidsters, onze 3 kinderen hebben het hier altijd enorm naar hun zin gehad.

Bartho de Vries

Onze 2 kinderen hebben er een mooie fijne tijd gehad! Ze gingen er altijd met plezier heen. De leidsters zijn gedreven, enthousiast en altijd op schik! Ze nemen de tijd voor het kind en de ouders. Ze doen veel leuke activiteiten met de kinderen. Kerstfeest, zomerfeest, sinterklaas etc alles doen ze met passie en goed georganiseerd! Een mooie plek waar je de eerste jaren je kind met een gerust hart kunt achter laten! Bedankt kom aan boord voor de mooie liefdevolle tijd voor onze kids!

Magriet van der Woude

Bij dit kinderdagverblijf is veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en is goede communicatie richting ouders belangrijk. De diverse groepen bieden veel ruimte om te spelen en ook is er de mogelijkheid om heerlijk buiten te spelen op een veilige en beschermde natuurlijke speelplek. De kinderboerderij en veel groen zijn vlakbij en zijn dus op regelmatige basis ideale uitstapjes voor de kinderen. De leidsters zijn stuk voor stuk fijne en lieve dames die goed weten wat ze doen, ze denken mee en staan open voor ideeën. We hebben 6 mooie jaren gehad en de kinderen altijd in vertrouwen achter gelaten hier. Dat vertrouwen hebben ze meer dan waar gemaakt!

Dieke Broersma

Echt een geweldige kinderopvang!! Hier wil je als kind de eerste jaren van je leven graag naar toe!! Liefdevol en respectvol. het kind staat voorop!!

Myrthe Den Haan

Ik breng onze kinderen blij en ik haal ze blij weer op!

Gerdien Lodewijk

Er is persoonlijke aandacht voor ieder kind. Veel liefde, zorg en gezellige activiteiten afgestemd op het niveau van de kinderen.

Magriet Marinus-van Der Weij