Christelijke grondslag

Kinderopvang Kom aan boord is een openbaar kinderdagverblijf met een christelijke grondslag. Dat betekent dat alle kinderen ongeacht afkomst, religie of geloof welkom zijn aan boord!

We willen ruimte geven voor de eigenheid van elk kind, maar tegelijkertijd het kind op de hoogte brengen van de christelijke normen en waarden. We zien God als liefdevol, iets moois dat in een ieder van ons is. Een licht dat altijd schijnt.

Spelenderwijs leren de kinderen respect voor elkaar te hebben door: naar elkaar te luisteren, eerlijk te zijn en geduld te hebben. We bidden voor het eten, lezen verhalen uit de kinderbijbel en zingen christelijke kinderliedjes. Deze lezen en zingen we naast de gangbare kinderboeken en liedjes.

Kinderopvang overzicht

Babygroep aan dek

'Aan dek' vangt kinderen op van 10 weken tot 1,5 jaar en is speciaal ingericht op deze doelgroep

Lees meer

Dreumesgroep op Dreef

'Op Dreef' vangt kinderen op van 1 a 1,5 -2,5 jaar. De groepsruimte is specifiek ingericht voor kinderen in hun verschillende ontwikkelingsfasen tot het derde levensjaar.

Lees meer

Peutergroep in Zicht

'In zicht' vangt kinderen op van 2,5 tot 4 jaar. Binnen ‘in Zicht’ wordt de fantasie van de peuters geprikkeld in de verschillende speelplekken.

Lees meer

Uk en Puk

Uk & Puk is een onderdeel van Ko-totaal , welke op sommige basisscholen wordt gebruikt, en speciaal ontwikkeld voor nul- tot vierjarige kinderen in de kinderdagverblijven.

Lees meer

Christelijke grondslag

We zien God als liefdevol, iets moois dat in een ieder van ons is. We mogen er zijn!

Lees meer

Groen en duurzaam

Kom aan boord ligt letterlijk in het groen en deze omgeving biedt veel mogelijkheden om te spelen in en te leren vanuit de natuur.

Lees meer

Doenkids

Bij Kom aan Boord zijn een aantal medewerkers gestart met het werken met DoenKids. Doenkids heeft een online database met activiteiten voor baby’s, dreumesen en peuters.

Lees meer