Ouderportaal

Binnen Kom aan boord vinden wij het contact en de verbinding met ouders enorm belangrijk. Naast het persoonlijke contact, maken wij daarom gebruik van het ouderportaal van Konnect, met bijbehorende app. Konnect biedt een veilige en afgeschermde omgeving om informatie met u te delen. U kunt via de app foto’s bekijken van bepaalde activiteiten, nieuwsberichten lezen, of een berichtje naar de groep sturen of van de groep ontvangen. Met de app blijft u op de hoogte en heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week de mogelijkheid uw gegevens in te zien.

Daarnaast heeft u via Konnect inzicht in uw opvangdagen en kunt u heel makkelijk extra dagen aanvragen, dagen ruilen of een afwezigheid doorgeven. 

Gebruik van de App

De OuderApp is te downloaden in de Google Play Store (voor Android) en in de Apple Store (iOS) door te zoeken op 'OuderApp van Konnect'. Nadat u de app heeft geïnstalleerd kunt u met de inloggegevens die u van ons, via e-mail, ontvangt inloggen. Wanneer u voor de eerste keer inlogt moet u drie velden in te vullen:

  • Onze URL: komaanboord.ouderportaal.nl
  • Gebruikersnaam: uw e-mailadres
  • Wachtwoord: eenmalig het wachtwoord die via de e-mail is ontvangen. Daarna kunt u dit in de app aanpassen naar een eigen gekozen wachtwoord.

Voor meer informatie over het gebruik van de app kunt u ook de korte handleiding via Youtube bekijken.  

Als u liever via de computer wil inloggen in ons portaal kan dat via komaanboord.ouderportaal.nl

Kinderopvang overzicht

Babygroep aan dek

'Aan dek' vangt kinderen op van 10 weken tot 1,5 jaar en is speciaal ingericht op deze doelgroep

Lees meer

Dreumesgroep op Dreef

'Op Dreef' vangt kinderen op van 1 a 1,5 -2,5 jaar. De groepsruimte is specifiek ingericht voor kinderen in hun verschillende ontwikkelingsfasen tot het derde levensjaar.

Lees meer

Peutergroep in Zicht

'In zicht' vangt kinderen op van 2,5 tot 4 jaar. Binnen ‘in Zicht’ wordt de fantasie van de peuters geprikkeld in de verschillende speelplekken.

Lees meer

Uk en Puk

Uk & Puk is een onderdeel van Ko-totaal , welke op sommige basisscholen wordt gebruikt, en speciaal ontwikkeld voor nul- tot vierjarige kinderen in de kinderdagverblijven.

Lees meer

Christelijke grondslag

We zien God als liefdevol, iets moois dat in een ieder van ons is. We mogen er zijn!

Lees meer

Groen en duurzaam

Kom aan boord ligt letterlijk in het groen en deze omgeving biedt veel mogelijkheden om te spelen in en te leren vanuit de natuur.

Lees meer

Doenkids

Bij Kom aan Boord zijn een aantal medewerkers gestart met het werken met DoenKids. Doenkids heeft een online database met activiteiten voor baby’s, dreumesen en peuters.

Lees meer