Tarieven en openingstijden

Tarieven 2024

Het tarief voor kinderdagverblijf Kom aan boord is €10,50 per uur. Dit tarief is inclusief luiers, verzorgingsmiddelen en voeding (behalve flesvoeding en warme maaltijden).

Het bedrag van €10,50 is een bruto-tarief. De kosten voor kinderopvang zijn niet voor iedereen hetzelfde, maar hangen af van je persoonlijke situatie. Als je werkt of studeert, kun je recht hebben op kinderopvangtoeslag. Hiermee kan er tot max. €10,25 van het uurtarief vergoed worden. 

Hieronder kunt u afhankelijk van het aantal opvangdagen, inzien hoeveel uren u per maand bij ons afneemt en kan doorgeven aan de Belastingdienst. Deze gegevens kunt u ook gebruiken om hier een proefberekening te maken van de kinderopvangtoeslag voor uw persoonlijke situatie. Hierdoor kunt u uitrekenen wat uw netto-kosten per maand zullen zijn. Mocht u hier vragen over hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aantal opvangdagen per weekTotaal opvanguren per maand
1 dag48,88 uur
2 dagen97,76 uur
3 dagen146,64 uur
4 dagen196,52 uur

--------------------------------

Vaste contractvorm
We hebben ervoor gekozen om binnen Kom aan boord één contractvorm van 51 weken per jaar aan te bieden. De week tussen kerst en nieuwjaarsdag is Kom aan boord namelijk gesloten.

Je neemt bij Kom aan boord een vast aantal opvangdagen af. Het totaalbedrag van 51 weken opvang wordt vervolgens verdeeld over 12 gelijke termijnen. Op deze manier heb je als ouder(s) een duidelijk en zorgeloos contract.

Aanvragen extra dagen
Het is, als de planning dit toestaat, mogelijk om naast je vaste dagen incidenteel extra opvang aan te vragen. Hiervoor wordt geen hoger tarief gehanteerd, maar ook gewoon €10,50 per uur gerekend. Deze extra kosten worden aan het eind van de maand apart gefactureerd.

Openingstijden maandag t/m vrijdag van 7.00 – 18.30 uur

  • ’s Ochtends tussen 7.00 uur tot 9.00 uur mag u uw kind komen brengen.
  • ’s Middags vanaf 16.30 uur kunt u uw kind weer ophalen.
  • Uitzonderingen hierop zijn altijd in overleg,

Sluitingsdagen

  • De week tussen kerst en oud en nieuw zijn we gesloten (sluitingsweek).
  • Wij zijn ook gesloten op de nationale feestdagen; tweede paasdag, Koningsdag, 5 mei (in lustrum), hemelvaart en tweede pinksterdag. Nationale feestdagen, ziekte en vakantiedagen kunnen niet geruild worden. Bovengenoemde dagen zullen jaarlijks aan het begin van het jaar vastgesteld worden en aan u worden meegedeeld.
  • Twee dagen in het jaar zijn wij dicht i.v.m. scholing van ons team. De dagen voor 2024 worden voor januari bekend gemaakt.
  • Tijdens de gehele zomerperiode zijn wij normaal geopend. 
Over ons - overzicht

Kwaliteit

Veiligheid en gezondheid zijn belangrijke items voor Kom aan boord.

Lees verder

Oudercommissie

Om de betrokkenheid van ouders bij de opvang van hun kinderen te vergroten

Lees verder

Inspectie + beleid

Kom aan boord zorgt voor een veilige en gezonde omgeving en stimuleert de ontwikkeling van uw kind.

Lees verder

Ons team

Ontmoet onze medewerkers

Lees verder

Bij ons werken

Op dit moment hebben wij geen vacatures

Lees verder

Blink now

Blink now is de stichting die wij als team, ouders en kinderen van Kom aan boord ondersteunen.

Lees verder