Het activiteitenprogramma 'Doenkids'

Doenkids

Bij Kom aan Boord zijn een aantal medewerkers geschoold in het werken met DoenKids. Doenkids heeft een online database met activiteiten voor baby’s, dreumesen en peuters.

Het activiteitenaanbod is heel breed en gecategoriseerd in activiteiten op het gebied van spel, natuur, ontdekken, creatief en muziek en dans. We gebruiken dit programma naast het werken met Uk & Puk. Aan alle activiteiten zijn ontwikkelingsgebieden gekoppeld, zoals bijvoorbeeld de taalontwikkeling, de motorische ontwikkeling, de cognitieve ontwikkeling en de sociaal-emotionele ontwikkeling.

Zo kunnen we door middel van het activiteitenaanbod heel gericht verschillende ontwikkelingsgebieden bij kinderen stimuleren.

Kinderopvang overzicht

Babygroep aan dek

'Aan dek' vangt kinderen op van 10 weken tot 1,5 jaar en is speciaal ingericht op deze doelgroep

Lees meer

Dreumesgroep op Dreef

'Op Dreef' vangt kinderen op van 1 a 1,5 -2,5 jaar. De groepsruimte is specifiek ingericht voor kinderen in hun verschillende ontwikkelingsfasen tot het derde levensjaar.

Lees meer

Peutergroep in Zicht

'In zicht' vangt kinderen op van 2,5 tot 4 jaar. Binnen ‘in Zicht’ wordt de fantasie van de peuters geprikkeld in de verschillende speelplekken.

Lees meer

Uk en Puk

Uk & Puk is een onderdeel van Ko-totaal , welke op sommige basisscholen wordt gebruikt, en speciaal ontwikkeld voor nul- tot vierjarige kinderen in de kinderdagverblijven.

Lees meer

Christelijke grondslag

Lees meer
We zien God als liefdevol, iets moois dat in een ieder van ons is. We mogen er zijn!

Groen en duurzaam

Kom aan boord ligt letterlijk in het groen en deze omgeving biedt veel mogelijkheden om te spelen in en te leren vanuit de natuur.

Lees meer

Doenkids

Bij Kom aan Boord zijn een aantal medewerkers gestart met het werken met DoenKids. Doenkids heeft een online database met activiteiten voor baby’s, dreumesen en peuters.

Lees meer